dimarts, 7 d’abril del 2020

CONFINAMENT: SEGELLS DE PATATA


Bon dia, famílies!!

Esperem que estigueu tots bé i que estigueu portant aquesta situació de la millor manera possible, amb molta calma i molta paciència, tot i el que ens toca viure aquests dies, no deixeu de somriure.

Avui us proposem una nova activitat, us ensenyarem a fer SEGELLS DE PATATA, amb els segells podreu fer, unes estampacions ven boniques.

MATERIAL:

- Patates

- Ganivet

- Pinzell

- Motlles de fer galetes

- Paper

- Pintures

Palitos de brotxetes o escuradents

PROCEDIMENT:

El primer que farem serà tallar la patata per la meitat, a continuació posarem un motlle de galetes al centre de la patata, premerem i quan tinguem el motlle ben posat retallarem la patata sobrant, finalment li posarem l'escuradents o el palito de brotxeta i ja el podrem fer servir per fer estampacions.

Aquest format seria el ràpid i senzill.

Si us bé de gust complicar-vos una mica més podeu fer vosaltres les formes amb el ganivet, haureu de marcar la forma amb el ganivet i retallat la patata fins on arribin les marques de les formes.

Ara que estem en Pasqua, podeu agafar patates en formes d'ou i fer ous de Pasqua, utilitzant el ganivet, li farem línies rectes o en ziga-zaga, un cop tinguem el nostre disseny, pintarem amb un pinzell les línies que hem fet, estamparem el nostre ou de Pasqua al paper i per finalitzar repassarem la forma de l'ou amb retolador i acabarem de decorar com vulgueu.

A continuació un breu vídeo amb l'explicació.

Esperem que gaudiu molt!!

Passeu un feliç dia! Petons i abraçades.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada