ELS NOSTRES PROJECTES

A LA LLAR...

OBSERVEM, MANIPULEM I EXPERIMENTEM:
Amb el  treball que sorgeix a partir de les festes tradicionals i les estacions, podem observar els canvis de  la natura, tastar les fruites típiques de cada estació. També  treballem cançons i danses infantils.
Tot aquest treball ens permet educar els 5 sentits: la vista, l’olfacte, el gust, l’oïda i el tacte. 

AUTONOMIA, HÀBITS I RUTINES:
A partir d’accions i activitats diàries, treballem amb la finalitat de créixer sent cada vegada més autònoms en les necessitats bàsiques de cada infant, com ara: anar al lavabo, vestir-se i desvestir-se, sent conscients de les seves necessitats,... Tot això, respectant el ritme de cada infant i partint del seu nivell maduratiu.

ESPAIS DE LLIURE CIRCULACIÓ:
Un dia a la setmana, els nens de mesos fins a tres anys es troben per fer ESPAIS. Les aules, es transformen enl'espai d'ART, de la LLUM i de PSICOMOTRICITAT FINA, on cada infant pot anar lliurament allà on més l'interessi i canviar d'espai quan vulgui.

En l'ESPAI D'ART poden trobar diferents propostes de pintura, modelatge, creaciò amb caixes, interpretació mitjançant disfresses i titelles...

L'ESPAI DE LLUM poden descobrir les projeccions, ombres, taula de llum, joc amb lots i amb la llum negra...

L'ESPAI DE PSICOMOTRICITAT FINA, tenen al seu abast diferernts propostes de joc on treballen la psicomotricitat, des d'enfilar rulos, a fer servir unes pinces.

LLENGUA ANGLESA: comencem l’anglès a la llar treballant vivencialment per fer de l’anglès una llengua funcional.

LA CISTELLA VIATGERA: potenciem la lectura desde ven petits i aprofitem per treballar la relació família-escola.


PROJECTES D’ESCOLA

PLA LECTOR: potenciar la biblioteca escolar com un espai de recursos

PROJECTE INTERDISCIPLINARI: Tradicion@lia.Cat


EDUCACIÓ AMBIENTAL:
PROGRAMA ESCOLA VERDA
Realitzem diferents activitats que promouen el reciclatge, la reutilització, reducció de deixalles i  l’estimació i respecte envers la natura per poder arribar a una societat més sostenible. Aprenem coses de la natura a través del jardí del pati.


“No Paper”:fem TOTS ús del correu electrònic per estalviar paper i respectar el Medi Ambient.
EDUCACIÓ PER LA SALUT
Fomentem una forma de vida saludable mitjançant: el coneixement dels menjars equilibrats, consum habitual de fruita, donant importància a l’esport… Tot això ens crea uns hàbits que ens seran útils tota la vida.
Eines digitals: A partir de les noves tecnologies aprenem a fer-ne un bon ús.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada