dijous, 9 d’abril del 2020

CONFINAMENT: MONA DE PASCUA



Bon dia, famílies!!

Esperem que tot vagi bé, que tingueu salut i dintre de tot estigueu tranquils i feliços.


Avui us proposem fer la Mona de Pasqua, hi ha moltes receptes, nosaltres hem escollit la de la coca de iogurt, ja que ens ha semblat que era la més fàcil de realitzar, si teniu una altra recepte , que us és més fàcil de realitzar o us agrada més, cap problema, això si recordeu-vos de compartir la recepte i la foto.


INGREDIENTS:


- 1 IOGURT NATURAL O DE LLIMONA


- OLI, 1 MESURA DE IOGURT


- SUCRE, 2 MESURES DE IOGURT


- FARINA, 3 MESURES DE IOGURT


- TRES OUS


- 1 SOBRE DE LLEVAT


- LA RATLLADURA D'UNA LLIMONA


PER GUARNIR:


LACASITOS


- PLOMES


NOCILLA


- MELMELADA AL VOSTRE GUST


PROCEDIMENT:


Barregem tots els ingredients en un vol, podeu fer servir la batedora per tal que no quedin grumolls.


L'últim que tirarem a la barreja, serà la ratlladura de la llimona.


Pre-escalfem el forn a 180C° (encenem d'alt i a sota), mentre untem un motlle rodó amb mantega, quan ja tinguem el motlle preparat, abocarem la massa.


Posarem el motlle al forn, només deixarem encès la part de baix, i el deixarem uns 25/30 minuts o fins que punxant-lo amb una forquilla surti net.


Passat el temps, el deixarem refredar.


Quan estigui freda tocarà guarnir la vostra mona, la podeu guarnir directament o bé obrir-la per la meitat i la farciu com més us agradi.


Esperem les vostres fotos, vídeos i receptes.


Que passeu molt bona Pasqua.



























 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada